Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Grtv News Grand Theft Auto Vi Kan Komma Senare Aen Vaentat

GRTV News - Grand Theft Auto VI kan komma senare än väntat

Fem år passerat sedan GTA V

Det har gått fem år sedan Grand Theft Auto V lanserades och fansen har sedan dess väntat ivrigt på en ny del i serien. Enligt den senaste informationen kan Grand Theft Auto VI dock komma att dröja längre än väntat.

Rockstar Games har inte bekräftat spelet

Hittills har Rockstar Games inte officiellt bekräftat att de arbetar med en ny del i Grand Theft Auto-serien. Men det finns flera rykten och läckor som tyder på att spelet är under utveckling.

Spelet planerat till 2025

Enligt en läcka ska spelet vara planerat att släppas någon gång under 2025. Detta skulle innebära en försening på ett par år jämfört med tidigare förväntningar.

Pandemin har påverkat utvecklingen

En anledning till förseningen kan vara coronapandemin, som har påverkat spelutvecklingen över hela världen.

Spelets innehåll

Det finns ingen officiell information om spelets innehåll, men enligt rykten kommer det att utspelas i en modern miljö och att ha en kvinnlig huvudperson. Spelet sägs också innehålla en större karta än tidigare delar i serien.

London kan vara spelplatsen

En annan rykt om spelets miljö är att det kommer att utspelas i London. Detta skulle vara en stor förändring jämfört med tidigare delar i serien, som har utspelats i fiktiva städer.

Fansens förväntningar

Fansens förväntningar på Grand Theft Auto VI är skyhöga. De hoppas på ett spel som överträffar sina föregångare på alla sätt.

Höga förväntningar

Spelet förväntas bli en stor framgång på grund av det stora intresset för serien.

Slutsats

Även om Grand Theft Auto VI kan komma att dröja längre än väntat, är det tydligt att fansen är ivriga att få spela det. Spelet förväntas bli en enorm succé när det väl släpps.


Comments